Et netværk af kirker der rækker ud sammen


Kirkernes Sociale Arbejde er samarbejder mellem lokale kirker og menigheder, som sammen bidrager til byens lykke, gennem en næstekærlig håndsrækning til familier og mennesker, der lever under svære livsbetingelser.

Vi i Kirkernes Sociale Arbejde har erfaring med, hvordan menigheder samarbejder om organisere sociale indsatser og diakoni på tværs af kirkesamfund. Hvis flere menigheder i din by længes efter sammen at gøre en forskel, kan I finde inspiration her på siden.

Netværk

KSAs` netværk er lokale kirker, der samarbejder om diakoni ud fra en fælles samarbejdsmodel. Vi deler erfaringer og arbejder sammen om socialt arbejde.

Læs Mere

Inspiration

Find inspiration fra ledere i projekter ud fra kirkerne. Følg med her, når vi sammen og på tværs deler tanker og historier til glæde og opmuntring.

Læs Mere

Værktøjer

Her finder du indlæg og viden, der kan udruste dig i det frivillige arbejde ud fra kirkerne. Du finder værktøjer til fundraising, frivilligledelse og meget mere.

Læs Mere

Diakoni der forandrer og forvandler

I de danske kirker, er der gang i mange gode tiltag, som gør en forskel for medmennesker i udsatte livssituationer. Under koncepter har vi samlet en række projekter, som man kan lade sig inspirerer af. Måske jeres kirke kan få nye ideer til, hvordan I kan rækker ud sammen.

Vi gør allerede en forskel - skal du være med?

De lokale KSA netværk gør allerede en mærkbar forskel og indtryk i flere byer. Samarbejdet om det diakonale bliver den fælles indgang til kommunen, som gør at kirkerne når langt ud og gør en kæmpe forskel for mange. Vores erfaringer og samarbejdsmodel er tilgængelig for flere byer, og vi vil gerne have din by med. Vi står klar til at hjælpe jer, til en snak om, hvordan I kommer igang med at gøre en forskel sammen.

Læs mereStøt

Seneste indlæg

27/4/2021

Visionen for KSA-Danmark

Hør formand Kurt Sørensen fortælle om visionen bag KSA-Danmark.

Læs Mere