Byer der rækker ud sammen

Kirkernes Sociale Arbejde består pt. at tre lokale netværk med mere end 200 engagerede frivillige og en række forskellige lokale kirker og menigheder. Hvert Netværk er forskellig, men sammen praktiseres kristne værdier- og menneskesyn, ved at være en udstrakt hånd til dem, der kæmper med udfordringer i livet.

Typisk foregår KSA samarbejdet omkring projekter udenfor kirkernes lokaler, og de enkelte kirker/menigheder ejer derudover selv diakonale projekter bygget op omkring et fællesskab i deres kirke.

Find KSA Netværk her

Kirkernes Sociale Arbejde i Silkeborg

Samarbejdet i Silkeborg startede som det først i netværket i 2013. Her arbejder man sammen og seks forskellige indsatser, bl.a. Økonomisk rådgivning og Maddeling. Du kan læse mere på deres side.

Besøg

Kirkernes Sociale Arbejde i Aarhus

Kirkernes Sociale Arbejde i Aarhus startede i 2019 og er godt på vej til at gøre en forskel for borgerne i Aarhus. Her arbejder kirkerne sammen om projekter som Psykolog Care og Praktisk hjælp. Derudover henviser deres hjemmeside til samtlige projekter blandt kirkerne, og skaber et overblik over den forskel menighederne gør i Aarhus.

Besøg
Et byskilt med Græsted

Kirkernes Sociale Arbejde i Græsted

Netværket i græsted startede ligesom Aarhus i 2019. Her arbejder kirkerne sammen om mange forskellige projekter. Praktisk hjælp, cykelværksted og LektieCafé er blot nogle få indsatser menighederne sammen rækker ud med.

Besøg

Vil du starte et nyt Netværk?

Kirkernes Sociale Arbejde ønsker at skabe vidensdeling på tværs af kirker og trosamfund om, hvordan kirker/menigheder sammen kan gøre en forskel i samfundet. Borg fonden støtter projektet til gavn for flere kirker og byer. Så vi sammen kan gøre en større forskel i Danmark.

Læs mere