Gør en forskel for diakonien i Danmark

Kirkernes Sociale arbejder med inspiration og udrustning af frivillige ud fra kirkerne på tværs af Danmark. Vores mål er at at frivillige ledere med interesse for frivilligt arbejdet, ud fra kirkerne har adgang til viden, inspiration og sparring. Vi vil gerne udruste frivillige ledere i deres projekter, så de kan gøre det, de er bedst til. Vi gør allerede en forskel for over 200 frivillige i Danmark, og håber mange flere vil være med til at skabe fornyelse i kirkerne,  kirken kan gøre en større forskel i Danmark. I de byer hvor kirkerne lykkedes med at nå ud i kommunerne er der stor efterspørgsel på hjælp, men også på at deltage i de åbne fælleskaber som kirkerne inviterer ind i da som er fællesskaber præget af gæstfrihed, venlighed og hjælpsomhed. Værdier som ikke er en selvfølge i vores samfund i dagens Danmark.

Erhvervspartner


Gennem et CSR-samarbejde med Kirkernes Sociale Arbejde er din virksomhed med til at sætte frivillige i stand gøre det, de er bedst til, og styrke det kirkelige samarbejde om socialt arbejde. Du får samtidig synlighed for din virksomhed på vores hjemmeside og sociale medier og en styrket CSR-profil for din virksomhed. Vores vision i Kirkernes Sociale Arbejde er at styrke kirkernes samarbejde om socialt arbejde i Danmark, og udruste frivillige med konkret viden og ressourcer. Vores erfaring er, at den største forskel gøres, når man arbejder sammen. Samtidig ved vi, at en af de største behov for kirkelige frivillige er viden, inspiration og ressourcer.

Støttepartner

Som organisation, kirke eller privatperson har du mulighed for at støtte vores arbejde, så vi kan støtte ledere, menigheder og nye byer i hvordan de arbejder med at forny deres kald som menighed og kirke til at række barmhjertighed og omsorg ud i samfundet.

Andre måder at støtte

Der er mange andre måder at støtte Kirkernes Sociale Arbejde. Vi tilbyder forskellige ydelse, som du kan drage nytte af, og derved støtte vores arbejde.

Kontakt os og hør mere